30 juni 2016

De nieuwe RAIS Visio 2:1!

Author Rais

 • Creëert een prachtige samenhang tussen verschillende ruimtes of tussen de muren die grotere ruimtes verdelen.

  Als u zich in een ruimte bevindt, kunt u tot in een andere ruimte kijken of doorheen de keuken, de eetkamer of de woonkamer. De RAIS Visio 2:1 is even mooi als onzichtbaar. Als het vuur aangestoken is, kunt u beide ruimtes zien door de vlammen heen! 

  De grote ramen van de RAIS Visio 2:1 benadrukt deze indruk nog. Het is ook heel gemakkelijk om de ramen netjes te houden. En bovendien verspreidt het vuur een aangename en vriendelijke warmte.

  Het ruimtelijk design geeft een mooi visueel effect. De slanke constructie zorgt ervoor dat er geen dikke muren nodig zijn.

  De haard zelf is even stevig als onzichtbaar. Een heel elegant detail: u opent de Visio door het raam naar boven te duwen. Het ontwerp en het glijsysteem zorgen voor een verzorgd en geraffineerd uitzicht, een dagelijks plezier om naar te kijken en om te laten zien.

  Het gaat hier om een “haard van eerste klasse”! Wij hebben hoge verwachtingen voor dit product. En we zijn er zeker van dat architecten en interieurinrichters deze toevoeging aan uw interieur graag zullen gebruiken.

  Vriendelijke groeten vanwege Ann Charlotte Wellejus. U kunt ons telefonisch bereiken op 96 21 11 06 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  Hier kunt u foto’s uploaden: http://www.rais.com/da/til-pressen/fotos/category/nyheder

  116069 Rais Scene01 Ver3
  RAIS Visio 2:1 zorgt ervoor dat ruimtes een worden …