14 december 2016

RAIS betrekt klanten bij het designproces

Author Rais

RAIS betrekt klanten bij het designproces
 • De moderne consument wil namelijk graag zelf een kleur kiezen en wil kunnen kiezen uit een scala aan materialen en details - zodat de nieuwe keuken of auto precies naar wens wordt...

  Dat kan nu ook voor houtkachels!

  RAIS heeft onlangs een gloednieuwe serie ronde, eenvoudige, mooie Viva L-kachels op de markt gebracht. Maar de klant heeft het laatste woord - want er zijn héél veel keuzemogelijkheden:

  De kleur? Kies zelf de kleur die het beste bij uw huis past...
  Luchtregeling? Doet u dat zelf of kiest u voor een automatische luchtregeling zodat uw kachel altijd optimaal brandt...
  De deur? U kunt kiezen uit stalen deuren of geheel glazen deuren...
  De hoogte? Kies zelf de hoogte...
  De handgreep? Kies voor een standaardhandgreep of voor een van de zes andere handgrepen van verschillende materialen - bijvoorbeeld met leer...
  Draaisokkel? Kies voor een optionele draaisokkel...
  Meer ruitjes? U kunt ook kiezen voor zijglas...
  Extra warmteopslag? Laat de kachel bekleden met warmtestenen zoals in een gemetselde kachel...
  Topplaat? Welk type heeft uw voorkeur?

  Alles bij elkaar zijn er zo heel veel varianten op een kachel, die allemaal Viva L heten... En dat is waarschijnlijk een record op het gebied van houtkachels. In de wereld van trends gaat het om gebruikersbetrokkenheid, aan de klant aangepaste producten en customizing.

  Om ervoor te zorgen dat de klant door de bomen het bos nog ziet, heeft RAIS een customizer ontwikkeld: een klein programmaatje waarmee klanten kunnen experimenteren met hun kachel en kunnen zien wat er gebeurt als ze de kleur, de hoogte enz. veranderen.

  - Alsof je met aankleedpoppetjes aan het spelen bent! Maar de essentie is natuurlijk uiterst serieus: we streven ernaar de klant precies die kachel te bieden die het beste bij zijn of haar huis past en die dag na dag het meeste plezier oplevert. We richten ons op klanttevredenheid, zegt Ann Charlotte Wellejus, marketingmanager bij RAIS in het Deense Frederikshavn.

  De gebruiker kan nu echt zijn of haar persoonlijke voorkeuren aanbrengen. En zo ontstaat een kachel die niemand anders in de buurt heeft... 

  Met de nieuwe Viva L-serie presenteert RAIS overigens opnieuw een product van voortreffelijke kwaliteit: in een moderne, technisch verfijnde uitvoering met louter gladde oppervlakken, dus zonder randen of zichtbare verbindingen - gestroomlijnd!

  Bovendien heeft de Viva L een lekker grote en efficiënte brandkamer en is de verbranding beter dan bij de meeste andere kachels - uitstekende milieugegevens dus.

  Maar eigenlijk neem je hem alleen al voor zijn uiterlijk...

  De Viva L-serie verwijst naar een designicoon uit de jaren 70. Bent Falk ontwierp toen een ronde houtkachel die maatgevend werd voor modern houtkacheldesign en die populair werd in veel landen in de westerse wereld.

  Nu, 50 jaar later, introduceert RAIS met veel genoegen opnieuw een serie ronde kachels die ook weer van iconische klasse zijn - en modern op alle fronten.

  Maar ook voor de andere houtkachels van RAIS kunnen met de customizer kleuren en andere opties worden gekozen. Bijvoorbeeld voor de kachels Pilar, Q-20 en Q-Tee.

  Probeer het uit op http://www.rais.com/be/rais-customized

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij. Met vriendelijke groeten,

  Ann Charlotte Wellejus, tel. 40 21 34 72

  Marketingmanager, RAIS

  Kunden er nu med til at designe customized

  Bij RAIS kan de klant nu zelf een kachel ontwerpen...