29 augustus 2014

Details spreken dezelfde ontwerptaal

Author Rais

 • Wanneer de instelling rond de houtkachel een update verdient, is het eenvoudig, omdat de kachel een RAIS is. Dit is zo, omdat we een selectie van praktische accessoires met dezelfde elegantie, functionaliteit en gestroomlijnde stijl als uw kachel kunnen aanbieden, accessoires die de puntjes op de i zetten

  De vrijstaande Woodwall in zwart die wordt geleverd in twee hoogtes, biedt een zeer goede gelegenheid om  interieurdecoratie in te stellen die perfect bij uw woning past. En als u de bijpassende Wall Tools verkiest bij het brandhout, dan is dit ook mogelijk  - ze kunnen eenvoudig op de onafhankelijke kachel worden geïnstalleerd. Anders kan de Woodwall - zoals de naam zelf aangeeft - eenvoudig op de muur worden geïnstalleerd. Dankzij de achterplaat zal het brandhout niet in contact komen met de bakstenen muur. Verkrijgbaar in twee hoogtes, zowel in wit als in zwart. De muurinstrumenten zijn ook verkrijgbaar in een versie voor op de vloer. Een stevige betonnen basis zorgt voor stabiliteit. De instrumentenset voor de haard is verkrijgbaar in zwart. De verschillende componenten kunnen worden gecombineerd naargelang uw wensen en behoeften. En het maakt niet uit hoe, de details van de accessoires spreken dezelfde ontwerptaal als de kachels.

  2
  Free-standing Woodwall
  Muurinstrumenten kunnen worden geïnstalleerd
  Voor muurinstallatie 

  walltoolmilj 500x250

   Meer informatie via: 
  Ann Charlotte Wellejus, telefoon + 45 96 21 11 06 or Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.