03 april 2019

Nieuwe milieuvriendelijke “houtkachels” van RAIS

 • Nu ook elegante inzethaarden voor gas...

  Een heel nieuw assortiment gashaarden voor inbouw is de nieuwste oplossing van het Deense RAIS voor gemakkelijk stoken en snelle warmte en gezelligheid in moderne woningen.

  En dat bovendien in een exclusief design. Gestroomlijnd, elegant, eenvoudig. Het design komt tot uiting in de zeer grote glasoppervlakken en de stijlvolle frames in zwart of roestvrij staal.
  Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of vervanging, RAIS heeft de oplossing met een kachel die precies goed is.
  Het frontmodel is verkrijgbaar in meerdere breedtematen, tot ruim anderhalve meter.
  Het hoekmodel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zowel met de hoek links als rechts.
  Met de tunnelkachel zijn de vlammen vanuit twee kamers te zien.
  Met glas aan drie kanten wordt het vuur een echt middelpunt van de woning.
  Als roomdivider met twee lange zijden en één korte biedt de kachel nog meer inrichtingsmogelijkheden.
  De serie, die de naam RAIS Visio Gas heeft gekregen, is voorzien van keramisch brandhout en reflecterende glazen steentjes. Bovendien kan worden gekozen voor een binnenbekleding van zwart spiegelglas. Daarin wordt het vlambeeld mooi weerspiegeld.
  Met een “houtkachel” die op gas werkt, wordt iedere dag stoken wel heel gemakkelijk. Aansteken gaat met één klik met de afstandsbediening, smartphone of tablet. En het vlambeeld kan al net zo gemakkelijk traploos worden aangepast.
  RAIS Visio Gas is geschikt voor aardgas, stadsgas, biogas en flessengas. 
  - "Houtkachels" met gas, dat is een heel nieuwe manier van denken. Je moet je echt even anders instellen om helemaal te begrijpen hoe gemakkelijk dat kan zijn, zegt Ann Charlotte Wellejus, marketingmanager van RAIS.
  De gezelligheid en de warmte zijn natuurlijk hetzelfde als bij een echte houtkachel... Alleen gemakkelijker, sneller en meer "convenient", zoals ze zeggen.

  01 Visio Gas TDoor het vuur heen kijken: de nieuwe gashaarden kunnen o.a. tussen twee kamers, in een hoek of als roomdivider worden gebruikt.
  02 Visio Gas RD 2De gashaarden worden bediend met een afstandsbediening of smartphone.
  03 Visio GasKeramisch brandhout, ledlampjes en gloeiende kooltjes garanderen een authentiek vlambeeld.


  Voor meer informatie:
  Ann Charlotte Wellejus, telefoon + 45 96 21 11 06 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.