29 juni 2018

RAIS Nexo – een rechtlijnige kachel…

 • Deze nieuwe vrijstaande kachel is ontworpen voor het ultramoderne huis. De stijl ademt hedendaags kubisme uit, met zuivere lijnen en grote panelen en ramen.

  “De Nexo is supereenvoudige en straalt sereniteit uit, maar bij het aansteken zuigen de vlammen meteen de aandacht naar zich toe. De brede ramen geven het gevoel van een vuur in de buitenlucht”, zegt Ann Charlotte Wellejus, marketingdirecteur bij RAIS.

  De kachel is beschikbaar met glas aan drie zijden – maar ook aan één of twee. Op die manier past ze makkelijk in een hoek.

  Net als bij andere kachels van deze fabrikant kan je de Nexo aanpassen aan je eigen stijl. Er is keuze uit zes kleuren, verschillende hoogten, diverse handgrepen en een hele reeks details.

  De RAIS kachels worden gebouwd in het noorden van Denemarken. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit, onder meer op het vlak van verbranding en milieu. Restdeeltjes van de verbranding worden uitgedrukt in gram per kilogram brandstof. De Nexo is met zijn lage score van 2,4 een zeer milieuvriendelijke kachel.

  De Nexo is voorzien van AirSystem – een afzonderlijke luchttoevoer van buiten. Zo heeft de kachel geen impact op de lucht in het huis. Optioneel is ze ook verkrijgbaar met CleverAir, een systeem dat automatisch zorgt voor een correcte verbranding. Je hoeft de demper dan niet meer zelf te regelen.


  nexo1
  Creëer je eigen stijl: de RAIS Nexo is verkrijgbaar in twee hoogten en je kiest zelf je kleur, handgreep en nog veel meer.
  nexo2

  De brede glaspanelen passen perfect bij het eenvoudige, symmetrische design

  nexo3

  Zuivere, minimalistische lijnen zonder in te boeten aan gezelligheid

  Download foto’s in hoge resolutie: https://press.rais.com/en/fotos/nexo

  Neem voor meer informatie contact op met

  Ann Charlotte Wellejus: +45 96 21 11 06 of via email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.